Over Pilkes Fietsen

Aan de rand van de duinen, in het centrum van Castricum vindt u Pilkes Fietsen, dé fietsspeciaalzaak van Kennemerland.
In de winkel van Mark Pilkes vindt u een groot aanbod fietsen en fietsaccessoires. Na jarenlang in Heiloo te hebben gewerkt hebben we begin 2019 onze winkel in Castricum geopend.

Foto: Bas Beentjes

Aanbod voor grote en kleine fietsers

In onze winkel vindt u alles wat een fietsliefhebber nodig heeft. Van kinderstoeltjes en loopfietsen voor de allerkleinsten tot E-bikes voor hen die graag ondersteuning willen tijdens hun fietstocht. Daarnaast hebben we een aantal merken in ons assortiment die uitsluitend bij officieel dealers worden verkocht. Hoewel we voor ieder budget een oplossing hebben vinden we kwaliteit het allerbelangrijkst. Niets is zo vervelend als stranden tijdens een fietstocht. Daarom bieden wij ook onderhoud aan voor onze vaste én nieuwe klanten.

Nederland is fietsland nummer één en is al jaren toonaangevend in de fietsindustrie. Wij hebben er voor gekozen om uitsluitend de beste merken aan te bieden. Merken die net als wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben en daarmee een garantie bieden waar u veilig mee op pad kunt. Denk hierbij aan merken als Merida, Azor, Oxford en Zannata.

De keuze is ruim en wij vinden dat een fiets een goede investering is als u er lang plezier van heeft. Naast de gebruikelijke garanties kunt u onze fietsen ook testen en adviseren wij u wat het beste bij uw wensen past.

Fietsen op maat

Wij zijn trots dat we als enige in de regio dealer zijn van het merk Azor. Alle fietsen van dit merk kunt u zelf samenstellen. U kunt zelf het frame kiezen en ook het stuur, de banden, velgen en bagagedrager kunt u samenstellen. Azor fietsen kunt u uitsluitend kopen bij officiële dealers zodat u een passend advies krijgt voor uw unieke fiets.

Ook de sportieve fietser komt regelmatig bij ons langs voor tips, onderhoud en een nieuwe fiets. Vanwege onze centrale locatie wordt de deur platgelopen (of gefietst) door fanatieke fietsers. Vanuit de omliggende dorpen, duinen en stranden komen wielrenners en mountainbikers langs om in onze winkel geadviseerd te worden.

Fietst u binnenkort ook bij ons langs?