Zannata racefietsen

In ons assortiment vindt u ook een deel van de Zannata collectie. Zannata maakt verschillende soorten racefietsen. In het assortiment van Zannata vindt u de categorieën ‘Zannata Road’, ‘Zannata Offroad’, ‘Zannata Pista’, ‘Zannata Urban’ en ‘Zannata kids’.

Zannata is bij vele fietsliefhebbers geliefd; van recreatieve fietsers tot professionele wielrenners zoals Joannathan Duinkerke (Nederlands kampioen Tijdrijden 2018).

Wij zijn officiële Zannata dealer en kunnen u alle modellen aanbieden.

Over Zannata

Alle fietsen worden ontworpen en geproduceerd in een fabriek te Sint-Niklaas. De mensen achter het merk zijn gepassioneerde en actieve fietsers. De producten worden continue verbeterd op het gebied van framebouw en componenten. Er wordt constant gezocht naar de perfecte verhouding tussen gewicht en stevigheid.

Uit deze ontwikkeling zijn er onlangs een aantal zaken voortgekomen. Ons doel is en blijft om op vlak van prijs en kwaliteit de juiste fiets te kunnen aanbieden en dit voor zowel de competitieve en recreatieve gebruikers. Zo is er naast de racemodellen Z88 en Z82, ook de Z81 endurance met of zonder schijfremmen, de nieuwe Z60 gravelbike op de markt gebracht. De Zannata fietsen worden gebouwd met producten van onze Europese partners; Selle Italia zadels, Deda Elementi componenten, Miche en Corima wielen, Schwalbe banden.

De combinatie van deze verschillende factoren maakt dat ieder type fietser zijn ideale fiets zal vinden in het Zannata assortiment.

Een aantal voordelen van de Zannata racefietsen op een rijtje:

✔ Modern Design;
✔ Lichte en stevige fietsen;
✔ Fietsen voor recreanten en professionals;
✔ Productie in eigen fabriek;
✔ Meerdere modellen voor verschillende ondergronden.