Urban Iki fietsstoeltjes

Bent u opzoek naar een comfortabel, veilig en trendy kinderzitje voor op uw fiets? Wij verkopen door Nederlanders ontworpen kinderzitjes van het merk Urban Iki (in 2019 bekroond met de German design award). Wij hebben zowel de voor- als achterzitjes in ons assortiment opgenomen. De kinderzitjes zijn eenvoudig op en af- te klikken. Bij de kinderzitjes worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd, als u dit wens dan monteren wij het zitje op uw fiets. Urban Iki is leverbaar in negen verschillende kleuren. Kies voor de kleurcombinatie die u wilt, want de kuip, het zitkussentje en de straps kunnen naar eigen smaak van kleur gecombineerd worden.

Bevestigen Urban Iki

Urban Iki streeft naar absolute gebruiksvriendelijkheid. Het fietsstoeltje is eenvoudig te monteren. Als u kind niet meegaat op de fiets dan is het stoeltje in een handomdraai los te klikken van de montagebeugel. Met een extra montagekader of montageblok kunt u het zitje afwisselen tussen de voor- en achterkant zonder een extra stoeltje aan te schaffen. Click & Go!

Geschiktheid

De voorzitjes van Urban Iki zijn geschikt van 9 maanden tot 3 jaar (9 tot 15 kg). De achterzitjes kunnen tot 6 jaar (9 tot 22 kg) gebruikt worden. De voetsteuntjes zijn eenvoudig te verstellen in hoogte voor een comfortabele zit. Ook is het mogelijk om een windscherm te bevestigen op uw fiets, zodat uw kind uit de wind kan genieten van de fietstocht.

Veiligheid

De vrolijke kleuren en het leuke design van de kinderzitjes van Urban Iki zorgen ervoor dat de kinderzitjes een leuke én veilige toevoeging zijn op uw fiets. De Urban Iki kinderzitjes hebben een 5-punts veiligheidsgordel zodat u uw kind veilig kunt vervoeren, zonder dat het kind zichzelf los kan maken.

De kinderzitjes van Pilkes Fietsen bieden jarenlange garantie en mede daarom vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding zeer belangrijk. De fietsstoeltjes zijn getest volgens de hoogst geldende Europese veiligheidsnorm EN14344 en zijn TUV goedgekeurd. Bij de achterzitjes wordt standaard een slot geleverd, bij de voorzitjes is dit optioneel.

De voorzitjes inclusief montage kosten €55,- de achterzitjes €65,-.

Een aantal voordelen van de Urban Iki fietsstoeltjes op een rijtje:

✔ Nederlands design;
✔ Japanse technologie;
✔ Voldoet aan strenge veiligheidseisen;
✔ Betaalbaar;
✔ Zelf je fietsstoeltjes creëren;
✔ Eenvoudige montage.

Wij hebben tevens onderstaand Junior zitje van Urban Iki in ons assortiment. De rugleuning van dit zitje is gemakkelijk in te klappen. Kinderen tot 35 kilo kunnen hierop vervoerd worden.