Oxford

Oxford staat in België bekend als een van de grotere fietsmerken. Wij vergelijken Oxford met het Nederlands merk Gazelle. Van het merk Oxford zijn E-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen beschikbaar.

Oxford is in 1925 opgericht en heeft zich de laatste jaren geprofileerd als specialist in elektrische fietsen. Alle fietsen worden ontworpen, gelakt en geassembleerd in de eigen fabriek.

Oxford fietsen

Wij helpen u graag verder om te onderzoeken welke fiets het beste bij u past. Belangrijk hierin is om te weten voor welk doeleinde, op welk terrein en voor welke afstanden u uw fiets wilt gebruiken. Oxford fietsen zijn verkrijgbaar met een Shimano-systeem of Bosch-systeem. De Oxford fietsen zijn verschillende afgemonteerd, zo kunt u kiezen uit velgremmen, rollerbreak remmen of schijfremmen. Ook verkopen wij deze fietsen met Nuvinci traploze versnellingsnaaf, dit betekent dat de versnelling niet meer uit “stapjes” bestaat.

De Oxford fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. In de winkel hebben wij een groot assortiment aan Oxford fietsen staan. Voor de mogelijkheden van Oxford bent u van harte welken en kunt u kijken op de Oxford website.

Een aantal voordelen van de Oxford elektrische fietsen op een rijtje:

✔ Bijna 100 jaar ervaring;
✔ Lichte en stevige fietsen;
✔ Vrolijke kleuren.