Ortlieb fietstassen

Ortlieb is één van de beste producenten van fietstassen. In het assortiment zijn verschillende modellen te vinden waardoor iedere fietser zijn of haar perfecte tas vindt. Ortlieb maakt fietstassen voor zowel recreatieve fietsers als mensen die op fietsvakantie gaan. Alle modellen zijn eenvoudig te monteren op uw fiets. Er zijn zowel simpele tassen voor op de bagagedrager als tassen die bij het stuur en voorwiel gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn de tassen verkrijgbaar in diverse kleuren zodat zij matchen met uw fiets.

Ortlieb fietstassen voor jarenlang plezier.

Ortlieb tassen zijn volledig waterdicht en zeer stevig. De producent garandeert dat uw spullen droog blijven wanneer deze op een juiste manier vervoerd worden in de tassen.Tijdens het fietsen zult u nauwelijks merken dat u de tassen achterop heeft.

Ortlieb streeft ernaar om klimaatneutrale producten te leveren. Hierover schrijven zij:

Maar wie met een door ons geproduceerde Trekking-rugzak of fietstas op pad is, ontziet ook het klimaat: “Made in Germany”, zorg voor natuurlijke hulpbronnen en korte transportroutes zijn voor ons vanzelfsprekend, want wij willen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden – elke waterdichte fietstas en elke wandelrugzak van ORTLIEB is een stuk op de proef gestelde duurzaamheid.

Inhoud Ortlieb fietstassen

Ortlieb heeft tassen met een inhoud van 10 tot 40 liter. Ideaal om studie of werkspullen in te vervoeren. Zelfs voor ligfietsen is er een model. Alle tassen zijn eenvoudig te monteren en zijn snel losgeklikt. Daarnaast hebben ze handvatten waarmee ze ook lopend makkelijk vervoerd kunnen worden in de hand en als schoudertas.

Een aantal voordelen van de Ortlieb fietstassen op een rijtje:

✔ Kwaliteit sinds 1972;
✔ Eenvoudige montage en demontage;
✔ Waterdicht;
✔ Duurzaam;
✔ Inhoud 10 tot 40 liter;
✔ Ook te dragen zonder fiets;
✔ Voor recreanten en fietsreizigers.