Ortlieb fietstassen

In ons Ortlieb assortiment zijn verschillende modellen te vinden waardoor iedere fietser zijn of haar perfecte tas vindt. De fietstassen van Ortlieb zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor fietsvakanties. In ons assortiment vindt u tassen voor op uw bagagedrager, als mede voortassen (voor op een lowrider bagagedrager), stuurtassen, zadeltassen, frametassen laptoptassen en rugtassen.

Ortlieb fietstassen voor jarenlang plezier

Ortlieb tassen zijn volledig waterdicht en zeer stevig. De producent garandeert dat uw spullen droog blijven wanneer u ze op de juiste manier vervoerd. Ortlieb gebruikt qua materiaal polyester-, nylon- en Cordura-vezels, die enkel- of dubbelzijdig gecoat worden. Bij enkelzijdig gecoate tassen blijft de textiellook zichtbaar, de dubbelzijdig gecoate tassen zijn wat stugger en hebben het bekende dekzeil uiterlijk.

Hangt de tas van uw voorkeur niet in onze winkel, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Dit geldt ook voor tassen die niet voor de fiets bedoeld zijn, zoals bijv. reistassen en outdoor backpacks.

Ortlieb streeft ernaar om klimaatneutrale producten te leveren. Hierover schrijven zij: “Made in Germany”, zorg voor natuurlijke hulpbronnen en korte transportroutes zijn voor ons vanzelfsprekend, want wij willen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden – elke waterdichte fietstas en elke wandelrugzak van ORTLIEB is een stuk op de proef gestelde duurzaamheid. Zo heeft Ortlieb bijvoorbeeld ook een PVC-vrije productlijn opgericht.

Inhoud Ortlieb fietstassen

Ortlieb heeft tassen voor op de bagagedrager met een inhoud van 10 tot 40 liter. Ideaal om studie of werkspullen in te vervoeren. Alle tassen zijn eenvoudig te monteren en handig en snel van uw fiets te pakken. Daarnaast hebben ze handvatten waarmee ze in de hand en als schoudertas gedragen kunnen worden.

Een aantal voordelen van de Ortlieb fietstassen op een rijtje:

✔ Kwaliteit sinds 1972;
✔ Eenvoudige montage en demontage;
✔ Waterdicht;
✔ Duurzaam;
✔ Makkelijk van de fiets af te nemen;
✔ Voor recreanten en fietsreizigers.

Onderstaande fiets is opgebouwd met Ortlieb tassen uit de High Visibility lijn (kleur: Neon Yellow – Black Reflex)

Screenshot_20210423-144027-029
Screenshot_20210423-144828-469