Ortlieb fietstassen

Ortlieb is één van de beste producenten van fietstassen. In het assortiment zijn verschillende modellen te vinden waardoor iedere fietser zijn of haar perfecte tas vindt. Ortlieb maakt fietstassen voor zowel recreatieve fietsers als mensen die op fietsvakantie gaan. Alle modellen zijn eenvoudig te monteren op uw fiets. Er zijn zowel simpele tassen voor op de bagagedrager als tassen die bij het stuur en voorwiel gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn de tassen verkrijgbaar in diverse kleuren zodat zij matchen met uw fiets.

Ortlieb fietstassen voor jarenlang plezier

Ortlieb tassen zijn volledig waterdicht en zeer stevig. De producent garandeert dat uw spullen droog blijven wanneer u ze op de juiste manier vervoerd. In onze winkel vindt u fietstassen voor op de bagagedrager of lowrider, stuurtassen, zadeltassen, rugtassen en laptoptassen. De tassen zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Hangt de tas van uw voorkeur niet in onze winkel, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Dit geldt ook voor tassen die niet voor de fiets bedoeld zijn, zoals bijv. reistassen en outdoor backpacks.

Ortlieb streeft ernaar om klimaatneutrale producten te leveren. Hierover schrijven zij: “Made in Germany”, zorg voor natuurlijke hulpbronnen en korte transportroutes zijn voor ons vanzelfsprekend, want wij willen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden – elke waterdichte fietstas en elke wandelrugzak van ORTLIEB is een stuk op de proef gestelde duurzaamheid.

Inhoud Ortlieb fietstassen

Ortlieb heeft tassen voor op de bagagedrager met een inhoud van 10 tot 40 liter. Ideaal om studie of werkspullen in te vervoeren. Alle tassen zijn eenvoudig te monteren en handig en snel van uw fiets te pakken. Daarnaast hebben ze handvatten waarmee ze in de hand en als schoudertas gedragen kunnen worden.

Een aantal voordelen van de Ortlieb fietstassen op een rijtje:

✔ Kwaliteit sinds 1972;
✔ Eenvoudige montage en demontage;
✔ Waterdicht;
✔ Duurzaam;
✔ Makkelijk van de fiets af te nemen;
✔ Voor recreanten en fietsreizigers.