New Looxs

New Looxs is een Nederlands merk dat internationaal actief is. Zij leveren verschillende tassen voor allerlei doeleinden. Een deel van deze collectie hebben wij op voorraad in de winkel. Overige producten kunnen wij als officiële dealer voor u bestellen zodat u deze in de winkel kunt bekijken en op uw fiets kunt testen.

New Looxs assortiment

New looxs heeft verschillende collecties; Arabella, Avero, Basic Collection, Baskets, Bisonyl, Bisonyl Basic, Bolzano en nog enkele andere. New looxs biedt fietstassen voor verschillende doeleinden; voor fietstochten naar het werk, school, in de stad en fietsreizen.

Meer dan een fietstas

New Looxs maakt tassen die meer kunnen dan aan een fiets hangen. Er zijn verschillende tassen die ook te gebruiken zijn als schoudertassen, pakaf tassen, laptop tassen, boodschappentassen en kantoor/schooltassen. U zult ook voor uw doel de perfecte tas vinden.

Verschillende designs

De tassen worden in meerdere uitvoeringen gemaakt. Zo vindt u in onze winkel verschillende varianten waardoor u kunt kiezen welk ontwerp het beste bij uw fiets past. Wanneer u elders een ander ontwerp heeft gevonden kunnen we deze voor u bestellen.

Eenvoudige montage en waterdichte garantie

Uiteraard zijn deze fietstassen eenvoudig te monteren. Bij aankoop van een fietstas kunnen wij deze in onze winkel voor u monteren. New Looxs garandeert waterdichte tassen waarmee uw spullen ook tijdens een regenbui droog blijven. Dat is geen overbodige luxe wanneer u in ons land op pad bent.

Over New Looxs:

New looxs is één van de grootste producenten van fietstassen. Dit Nederlandse familiebedrijf is tijdens de wederopbouw gestart vanuit een schuurtje in het Brabantse Wijchen en uitgegroeid tot een internationaal merk.

Nog steeds werken zij met dezelfde kernwaarden; ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak.