Kettler Alu-Rad

Kettler Alu-Rad is een uit Duitsland afkomstig fietsenmerk. Iedere fiets die geleverd wordt door Kettler wordt -al meer dan 30 jaar- door medewerkers in de Kettler fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

De mogelijkheden van Kettler Alu-Rad

Bakfietsen van Kettler

Kettler heeft enkele bakfietsen in haar fietsenlijn opgenomen. De bakfietsen zijn voorzien van de krachtige 625 Wh Bosch Powertube accu (uit te bereiden tot 1250 Wh). De Bosch Cargo Line Cruise 25/85Nm zorgt voor de aandrijving van de bakfiets.

De bakfietsen kunnen tot maximaal 250 kilo dragen. Ook bij hoge belasting zijn deze bakfietsen nog zeer wendbaar en stabiel. De hoogte en de hoek van het stuur kunnen gemakkelijk aan iedere bestuurder aangepast worden.

De bakfietsen van Kettler zijn verkrijgbaar in twee maten, waarbij de lengte van het frame verschilt (en daarmee de grootte van de laadcapaciteit). De bakfiets is verkrijgbaar in black matt of lime green shiny.

Cargo HT 600

Het is mogelijk om de bakfiets te voorzien van zowel een open als gesloten bak (de gesloten bak is van metaal en past enkel op de 800 serie). Alsmede het mogelijk is om in de open bak kinderstoeltjes te bevestigen, met als optie een extra scheidingswand. Ook biedt Kettler de mogelijkheid aan tot een overkapte zitplaats voor kinderen en heeft zij een regenhoes in haar assortiment. Zie afbeeldingen hieronder voor een impressie van de mogelijkheden.

De bakfietsen zijn verkrijgbaar vanaf €6.199,00.