Early Rider kinderfietsen

Early Rider maakt verschillende modellen kinderfietsen. Van loopfietsen voor jonge kinderen tot mountainbikes voor fanatieke mountainbikers.

Alle fietsen staan klaar voor een nieuw avontuur en zijn bestand tegen alles wat een kinderfiets tegenkomt. Stoeprandjes, takken in het bos, stenen en andere obstakels worden eenvoudig gepasseerd met de dikke banden. Voor de loopfietsen creëren de dikke banden meer stabiliteit dan de eenvoudige loopfietsen en voor de kinderfietsen met trappers staan de dikke banden garant voor avontuur.

Lichte en wendbare kinderfiets

Onnodige technische snufjes zijn achterwege gelaten en hebben ruimte gemaakt voor degelijke, lichte en sterke materialen. Ondanks de dikke banden zijn de fietsen wendbaar en de keuze voor licht en stevig aluminium zorgt ervoor dat de kinderen minder snel vermoeid raken.

Naast loopfietsen zijn er dus ook stevige kinderfietsen voor kinderen die iets meer willen dan een standaard kinderfiets.

De Early Rider kinderfiets is een van de lichtste kinderfietsen op de markt. Met maar 5,5 kilo is deze fiets ideaal om op te leren fietsen. U heeft nauwelijks onderhoud aan deze fiets, omdat er gebruik wordt gemaakt van een band in plaats van een ketting. De band rekt niet uit en gaat niet stroever lopen door vuil of vet.

De Belter 16 Trail heeft bredere MAXXIS noppenbanden en grotere platform pedalen voor meer grip tijdens het fietsen op elk soort wegdek. Het zadel is eenvoudig in hoogte verstelbaar met de zadellift op de zadelpen. Het kunstlederen zadel biedt comfort tijdens de fietsavonturen.

Een aantal voordelen van de Early rider kinderfietsen op een rijtje:

✔ Dikke banden zorgen voor balans op onverharde ondergrond;
✔ Eenvoudige in hoogte verstelbaar;
✔ Licht en sterk frame;
✔ Onderhoudsvriendelijk.