Early Rider kinderfietsen

Early Rider maakt verschillende modellen kinderfietsen. Van loopfietsen tot mountainbikes. De fietsjes zijn verkrijgbaar vanaf 12 tot en met 24 inch (vanaf dat ze ongeveer 2 tot 12 jaar zijn).

Alle fietsen staan klaar voor een nieuw avontuur en zijn bestand tegen alles wat een kinderfiets tegenkomt. Stoeprandjes, takken, stenen en andere obstakels worden eenvoudig gepasseerd met de dikke banden. De dikke banden van de loopfietsen zorgen voor meer stabiliteit en voor de kinderfietsen met trappers staan de dikke banden garant voor avontuur.

Lichte en wendbare kinderfiets

Onnodige technische snufjes zijn achterwege gelaten en hebben ruimte gemaakt voor degelijke, lichte en sterke materialen. Ondanks de dikke banden zijn de fietsen wendbaar en de keuze voor licht en stevig aluminium zorgt ervoor dat de kinderen minder snel vermoeid raken.

Naast loopfietsen zijn er dus ook stevige kinderfietsen voor kinderen die iets meer willen dan een standaard kinderfiets.

De Early Rider kinderfiets is een van de lichtste kinderfietsen op de markt. Met maar 5,5 kilo is deze fiets ideaal om op te leren fietsen. U heeft nauwelijks onderhoud aan deze fiets, omdat er gebruik wordt gemaakt van een belt in plaats van een ketting. De belt rekt niet uit en gaat niet stroever lopen door vuil of vet. De zadels zijn voorzien van een zadellift op de zadelpen, hierdoor is het zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het kunstlederen zadel biedt comfort tijdens de fietsavonturen.

Een aantal voordelen van de Early rider kinderfietsen op een rijtje:

✔ Dikke banden zorgen voor balans op onverharde ondergrond;
✔ Eenvoudige in hoogte verstelbaar;
✔ Licht en sterk frame;
✔ Onderhoudsvriendelijk.