Basil fietstassen

Basil staat bekend om de hoge kwaliteit fietstassen die zij maken. In ons assortiment vindt u enkele fietstassen, dubbele fietstassen, zadeltassen, frametassen, boventassen en stuurtassen. Daarnaast zijn er verschillende categorieën waaronder sportieve tassen, reistassen, stadstassen (city trekking) Als officiële Basil dealer kunnen wij ook de tassen leveren die we niet altijd in de winkel hebben. Zo kunt u de nieuwe tas in de winkel passen en zien hoe deze staat op uw fiets.

Ruime fietstassen

De fietstassen zijn stijlvol en praktisch en voorkomen gevaarlijke taferelen. U kunt genoeg spullen vervoeren terwijl uw handen vrij zijn. In de stadstassen is er voldoende ruimte voor boodschappen, speelgoed en andere zaken die u wilt vervoeren. Ze zijn ruim genoeg om werktassen/studietassen met een laptop en boeken te vervoeren. De reistassen kunt u compact inpakken om al uw benodigdheden mee te nemen. De inhoud van dubbele fietstassen kan oplopen tot een inhoud van 67 liter. Daarnaast zijn er verschillende tassen met een inhoud van 28, 40 en 52 liter.

Fietstassen als rugtas

De fietstassen zijn eenvoudig te bevestigen en afhankelijk van het model ook eenvoudig los te maken. Zo zijn er meerdere tassen die achter op de fiets bevestigd kunnen worden en functioneren als rugtas, schoudertas of handtas. U kun na uw fietsrit de tassen loskoppelen en uw reis vervolgen.

Fietstas van Nederlandse topkwaliteit

Basil is een Nederlands merk dat zich focus op gebruiksvriendelijkheid en vervoersgemak. De fietstassen zijn van de hoogste kwaliteit en zo waterdicht dat uw spullen ook tijdens een Hollandse bui droog blijven.