Azor fietsen

Azor is een oer-Hollands merk en maakt sinds 1997 echte kwaliteitsfietsen. Met de sterkste constructiemethoden en roestvrij staal zorgt Azor voor duurzame fietsen. Alle fietsen worden met de hand gemaakt en uitgebreid getest. Daarnaast blijft Azor innoveren om duurzame en stevige fietsen te creëren. Een echt ambachtelijk Nederlands bedrijf.

Fietsen van het Hollandse merk Azor kunt u helemaal zelf samenstellen. Vanwege de keuzevrijheid in materiaal, frametype, onderdelen pakketten en kleur ontstaat er een unieke fiets. Verkrijgbaar is het welbekende opa frame, maar ook kunt u kiezen uit o.a.het kruis frame, IFL frame (geïnspireerd op de Eiffeltoren) of het abdij frame.

Het merk is gespecialiseerd in het maken van omafietsen en transportfietsen van hoge kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan een frame, wat uitgerust is met oversized buizen. Dat zorgt voor sterkere fietsen met hetzelfde gewicht als minder stevige modellen. Hiermee beperken ze de slijtage en breuk en zorgen ze ervoor dat de fietsen nog jaren meegaan.

Een aantal voordelen van de Azor fietsen op een rijtje:

✔ Nederlandse topkwaliteit;
✔ Drie lagen poederlak en zinkhoudende grondlaag die roest en kleurverloop beperken;
✔ Dikke, stevige buizen zorgen voor extra stevigheid;
✔ De spatborden en stangen zijn onder de laklaag verzinkt (dus ook in de holle ruimtes) of ze zijn gemaakt van roestvrijstaal;
✔ De roestvrijstalen spaken passen precies in de naaf (80% minder spaakbreuk) en zijn minimaal 2,35 mm dik (spaak 13);
✔ Sterke velgen;
✔ Anti-lekbanden;
✔ Koperen lasnaden waardoor roest beperkt blijft;
✔ Met de hand in elkaar gezet!
✔ Maatschappelijk betrokken.

Bent u overtuigd van het merk Azor? Kom eens langs in onze winkel om de fietsen te bekijken en te testen tijdens een proefrit!