Azor fietsen

Azor is een oer-Hollands merk en maakt sinds 1997 echte kwaliteitsfietsen.  Alle fietsen worden met de hand gemaakt en uitgebreid getest. Daarnaast blijft Azor innoveren om duurzame en stevige fietsen te creëren. Een echt ambachtelijk Nederlands bedrijf.

De mogelijkheden van Azor

Fietsen van het Hollandse merk Azor kunt u naar eigen smaak samenstellen. U kiest het soort frame (staal of aluminium) én de kleur die u aanspreekt, vervolgens kiest u het onderdelenpakket en eventueel overige opties. Denk bij de overige opties aan bijvoorbeeld brooks zadels, houten spatborden, een verstelbare stuurpen, stuurbochten en beschermende middelen zoals een stuuromslag beveiliging en shifter beschermer. Ook kiest u het remsysteem van uw voorkeur (met of zonder versnellingen). De fietsen zijn tevens uit te voeren met trapondersteuning (E-bike).

Vanwege de keuzemogelijkheden ontstaat er een unieke fiets. Onder andere verkrijgbaar zijn het welbekende opa frame, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het kruis frame, IFL frame (geïnspireerd op de Eiffeltoren) en het abdij frame. Bij ieder frame worden de kleuropties vermeldt, tegen een meerprijs is het mogelijk om uw fiets in iedere gewenste RAL-kleur te laten spuiten. Door drié lagen poederlak met zinkhoudende grondlaag kunnen de fietsen tegen een stootje.

In onze winkel vindt u een zuil met touchscreen waarop u uw Azor fiets kunt ontwerpen. Thuis aan de gang? Via de Azor configurator kunt u uw unieke Azor fiets samenstellen. De folder met mogelijkheden is te vinden via de volgende klikbare link: folder Azor.

Een aantal voordelen van de Azor fietsen op een rijtje:

✔ Nederlandse topkwaliteit;
✔ Drie lagen poederlak en zinkhoudende grondlaag die roest en kleurverloop beperken;
✔ De spatborden en stangen zijn onder de laklaag verzinkt (dus ook in de holle ruimtes) of ze zijn gemaakt van roestvrijstaal;
✔ De roestvrijstalen spaken passen precies in de naaf (80% minder spaakbreuk) en zijn minimaal 2,35 mm dik (spaak 13);
✔ Koperen lasnaden waardoor roest beperkt blijft;
✔ Met de hand in elkaar gezet;
✔ Maatschappelijk betrokken bedrijf!

Azor config.
Bent u overtuigd van het merk Azor? Kom eens langs in onze winkel om de fietsen te bekijken en te testen tijdens een proefrit!