Mountainbikes

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod mountainbikes. De mountainbikes zijn geschikt op elk terrein. Wij hebben verschillende modellen voor u beschikbaar in onze winkel. Voor iedereen hebben wij een goed model staan dat past bij de wensen van de klant. De mountainbikes in onze winkel bestaan uit zowel lichte als zwaardere materialen, verschillende wielmaten en prijscategorieën. Wij bespreken altijd uw wensen om zo de passende mountainbike te vinden. Onze mountainbikes zijn uitsluitend van zorgvuldig geselecteerde merken, omdat wij overtuigd zijn van hun kwaliteit. Wij zijn trots op de titel grootste fietsland ter wereld en streven er dan ook onze klanten van de beste kwaliteit fietsen te voorzien.

Onze merken

Zoals vermeld verkopen wij alleen de beste kwaliteit fietsen. Onze winkel is te vinden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en wij streven ernaar om iedere klant met een passende fiets op pad te sturen. Wij verkopen verschillende mountainbikes van Zannata en Merida. De mountainbikes kunt u op allerlei wegen gebruiken, in de duinen, door het bos en over het strand.

Betaalbare mountainbikes

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een nieuwe mountainbike een prijzige uitgave kan zijn en daarom hebben wij voor iedereen een geschikt model in onze winkel. Wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Voordat u een nieuwe mountainbike koopt adviseren wij u uitgebreid over ons aanbod en horen wij graag wat uw wensen zijn en voor welke doeleinden u de mountainbike wilt gebruiken. De nieuwste modellen zijn terug te vinden in onze winkel en de fietsen beschikken daarom over de nieuwste technieken. Dat zorgt ervoor dat u jaren plezier zult hebben van uw mountainbike.

Over Pilkes Fietsen

Wij hopen dat u vele jaren plezier heeft van uw fiets en daarom verkopen wij alleen de beste producten. Kwaliteit is iets wat wij altijd proberen te waarborgen, evenals tevreden klanten. We zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten op de juiste fiets de winkel te laten verlaten. Mocht u ergens anders een fiets hebben gekocht maar is deze aan reparatie toe? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht in de werkplaats. Deze is te vinden in onze winkel in Castricum, waar wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden verrichten. U bent van harte welkom in onze winkel, we hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment; allerlei mountainbikes van topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkel is eenvoudig bereikbaar in het hart van Castricum. Op fietsafstand van de duinen en de zee kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en advies. Gelegen op deze toffe locatie is het dan ook geen verrassing dat wij bekend zijn bij vele fanatieke fietsers die wij voorzien van de nieuwste modellen en het juiste advies. Bent u nieuwsgierig naar ons gehele aanbod? U bent van harte welkom in onze winkel. Tot ziens!