Veilige kinderzitjes

Bent u opzoek naar een comfortabel en veilig kinderzitje? Pilkes Fietsen heeft een breed aanbod aan kinderzitjes. De kinderzitjes van Pilkes Fietsen zijn gemakkelijk te bevestigen, comfortabel en zeer veilig! Pilkes Fietsen heeft kinderzitjes in aanbod die zowel voor- als achterop de fiets te bevestigen zijn. De kinderzitjes van Pilkes Fietsen zijn stijlvol, modern en kleurrijk, wat betekent dat er voor elke fiets een geschikt zitje te vinden is. De fietszitjes zijn praktisch, veilig en snel te monteren. Daarnaast passen de voorzitjes op elke standaard fiets, zowel op een stadsfiets als op een elektrische fiets. Bij de kinderzitjes worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd en wanneer u hulp kunt gebruiken bij het monteren kunt u altijd een van onze vakmensen uit de winkel om hulp vragen.

Merken kinderzitjes

Nederland is het grootste fietsland ter wereld en dat is een van de redenen dat Pilkes Fietsen alleen de beste merken verkoopt. Het aanbod van Pilkes kinderzitjes bestaat uit verschillende stoeltjes van Urban Iki. Deze kinderzitjes zijn gemaakt van weerbestendig materiaal en dus geschikt om ook de Hollandse buien te doorstaan.

Soorten kinderzitjes

Wij verkopen diverse stevige kinderzitjes die gemaakt zijn van stevige materialen en bieden jarenlange garantie. De kinderzitjes die verkrijgbaar zijn bij Pilkes Fietsen hebben allemaal een veiligheidsgordel zodat u uw kind veilig kunt vastmaken op het zitje. Daarnaast is er de optie om een windscherm te bevestigen op uw fiets zodat uw kind uit de wind kan genieten van een mooie fietstocht. De vrolijke kleuren en leuke designs van de kinderzitjes zorgen ervoor dat de kinderzitjes een leuke én veilige toevoeging zijn op uw fiets. Met deze veilige en comfortabele zitjes kunt u veilig de weg op en lange fietstochtjes maken. Geen zorgen over de bevestiging van het kinderzitje, want alle modellen zijn eenvoudig te bevestigen met het bevestigingsmateriaal dat bij het kinderzitje geleverd wordt. De kinderzitjes zijn weerbestendig en van hoge kwaliteit. Geniet samen met uw kleintje van de Nederlandse natuur en trek er samen op uit met uw gezin.

Betaalbare kinderzitjes

De kinderzitjes van Pilkes Fietsen bieden jarenlange garantie en mede daarom vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding zeer belangrijk. In onze winkel zijn meerdere modellen te vinden in verschillende prijscategorieën. Uiteraard staat veiligheid voorop en ons assortiment voldoet aan de eisen voor een veilig zitje.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen heeft naast kinderzitjes ook een breed aanbod aan herenfietsen, damesfietsen, mountainbikes, E-bikes en fietsaccessoires. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij de tijd om de wensen van onze klanten te bespreken en het juiste product samen met u uit te zoeken. In onze winkel kunt u terecht voor allerlei onderhoudswerkzaamheden aan uw fiets. De winkel beschikt over een ruime werkplaats waar u terecht kunt met al uw vragen. Mocht u elders een fiets hebben gekocht, maar hulp nodig hebben met het onderhoud, dan kunt u uiteraard altijd een beroep doen op de kennis van onze vakmensen.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment; ruim aanbod aan kinderzitjes van Urban Iki
✔ Profiteer van de service in onze werkplaats
✔ Wij monteren het zitje op uw fiets
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

De winkel van Pilkes bevindt zich in het centrum van Castricum en is eenvoudig te bereiken vanaf het station. Op slechts enkele minuten fietsen bereikt u de duinen, waarna u de fietstocht kunt voortzetten richting het strand of naar één van de omliggende dorpen rondom Castricum. Pilkes is vijf dagen per week geopend voor alle fietsfanaten die advies of hulp kunnen gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe fiets, of voor vrijblijvend advies. Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Kom dan gerust een kijkje nemen bij ons in de winkel. Tot snel!