Kinderfietsen en meegroeifietsen

Wij staan klaar voor grote en kleine fietsers.
Pilkes Fietsen heeft een leuk aanbod kinderfietsen. De kinderfietsen zijn herkenbaar aan hun vrolijke kleuren en leuke designs. Gemaakt van alleen de beste kwaliteit materialen en sterk staal zijn de kinderfietsen van Pilkes Fietsen uitermate geschikt voor de jongsten van het gezin. Voor de kleinsten van het gezin heeft Pilkes Fietsen ook iets leuks, namelijk een mooie selectie aan meegroeifietsen. Deze fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan gegarandeerd meerdere jaren mee!

Merken kinderfietsen

In onze winkel verkopen wij uitsluitend de beste merken. Om veilige fietskilometers te kunnen maken, bent u bij ons op het juiste adres om de geschikte fiets te kopen. Ons aanbod geeft goed weer dat wij als ‘fietsland’ een breed aanbod hebben om voor iedereen een passende fiets te vinden. Daarom verkopen wij uitsluitend door ons geselecteerde merken, om ook voor uw kinderen een geschikte fiets te vinden. Ons aanbod bestaat uit kinderfietsen van Early Rider en Merida.

Soorten kinderfietsen

In onze winkel vindt u een breed assortiment aan kinderfietsen. Wij verkopen onder andere het merk Early Rider. Deze fietsen zijn getest door kinderen en kunnen tegen een stootje. Wij verkopen veilige kinderfietsen die bestand zijn tegen vallen, botsen, stoeprandjes en andere avonturen die kinderen graag aangaan. Daarnaast zijn ze eenvoudig in hoogte te verstellen zodat ze makkelijk meegroeien met uw kind. Al onze merken garanderen jarenlang fietsplezier en kunnen goed tegen een stootje. Wij bieden de garantie dat uw kind zorgeloos kan gaan fietsen.

Betaalbare kinderfietsen

Ons aanbod is zeer diverse en voor ieder kind is er een geschikte fiets verkrijgbaar. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste fiets en bij het maken van een beslissing. In onze assortiment vindt u de nieuwste modellen kinderfietsen, voorzien van de beste technieken en materialen. Dat zorgt ervoor dat uw kind jarenlang plezier zal hebben van de fiets!

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen waarborgt kwaliteit en daarom verkopen wij uitsluitend fietsen van merken die voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Tevreden klanten zijn voor ons heel belangrijk en daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de winkel verlaat en met een goed gevoel de fiets opstapt. Daarnaast hebben we in onze winkel ook een ruime werkplaats. Hier kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw fiets. Mocht u elders een fiets hebben gekocht en is deze aan reparatie toe? Wij geven u graag advies en u bent bij ons van harte welkom mocht u een beroep willen doen op de kennis van ons personeel.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment kinderfietsen van topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkel is centraal gelegen in het centrum van Castricum. Hier kunt u ons vijf dagen per week vinden. Voor de grote fietsfanaten is de ligging ideaal, namelijk dichtbij de duinen, het strand en het bos. Voor al uw vragen hebben wij de oplossing en antwoorden. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en de service die wij verlenen? Wij zien u graag terug in onze winkel.