Kinderfietsen en meegroeifietsen

Wij staan klaar voor grote en kleine fietsers.
Pilkes Fietsen heeft een leuk aanbod kinderfietsen. De kinderfietsen van Merida en Early Rider zijn in onze winkel te vinden. Ook van Kettler-Alu Rad en Oxford kunnen wij kinderfietsen leveren. Naast (loop)fietsen van Early Rider beschikken wij over loopfietsjes van First Bike.

Onze kinderfietsen

In onze winkel hebben wij van het merk Early Rider (website Early Rider), zowel de loopfietsjes als de kinderfietsjes zijn bij ons te vinden. Voor kinderen die van fietsen houden hebben wij Merida fietsjes in 20 en 24 inch beschikbaar, deze fietsjes zijn voorzien van een derailleur en hebben een sportieve kleur.

De kinderfietsen zijn getest door kinderen en kunnen tegen een stootje. Wij verkopen veilige kinderfietsen die bestand zijn tegen vallen, botsen, stoeprandjes en andere avonturen die kinderen graag aangaan. Daarnaast zijn ze eenvoudig in hoogte te verstellen zodat ze makkelijk meegroeien met uw kind. Al onze merken garanderen jarenlang fietsplezier en kunnen goed tegen een stootje. Wij bieden de garantie dat uw kind zorgeloos kan fietsen.

Betaalbare kinderfietsen

Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van de juiste fiets. In onze assortiment vindt u de nieuwste modellen kinderfietsen, voorzien van de beste technieken en materialen.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen waarborgt kwaliteit en daarom verkopen wij uitsluitend fietsen van merken die voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Tevreden klanten zijn voor ons heel belangrijk en daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de winkel verlaat en met een goed gevoel de fiets opstapt. Daarnaast hebben we in onze winkel ook een ruime werkplaats. Hier kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw fiets. Mocht u elders een fiets hebben gekocht en is deze aan reparatie toe? Wij geven u graag advies en u bent bij ons van harte welkom mocht u een beroep willen doen op de kennis van ons personeel.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment kinderfietsen van topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkel is centraal gelegen in het centrum van Castricum. Hier kunt u ons vijf dagen per week vinden. Voor de grote fietsfanaten is de ligging ideaal, namelijk dichtbij de duinen, het strand en het bos. Voor al uw vragen hebben wij de oplossing en antwoorden. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en de service die wij verlenen? Wij zien u graag terug in onze winkel.