Hufterproof fietsen

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod aan fietsen, maar een van de meest unieke en kenmerkende fietsen in ons assortiment is de hufterproof fiets. De hufterproof fiets is een fiets die u zelf kunt samenstellen, welke gemaakt is van zeer stevige en comfortabele materialen. Tegenwoordig wenst men dat een fiets goed geweerd is tegen robuust gebruik en Hollandse weersomstandigheden. De hufterproof fiets kunt u zelf ontwerpen en daarmee dus van al uw gemakken voorzien. De hufterproof fietsen worden gemaakt door het merk Azor, een Nederlands merk dat hoge kwaliteit fietsen produceert.

Officiële Azor dealer

Pilkes Fietsen verkoopt meerdere Nederlandse merken, om de beste kwaliteit en jarenlang fietsplezier te garanderen. De hufterproof fietsen worden uitsluitend gemaakt door het merk Azor. Azor fietsen worden ambachtelijk gemaakt in Nederland en levert hoge kwaliteit en roestvrije fietsen, voorzien van sterke wielen en anti-lek banden. De robuuste, stijlvolle en mooie ontwerpen zorgen voor jarenlang fietsplezier. Pilkes Fietsen is officiële dealer van Azor. Azor fietsen worden uitsluitend verkocht door geselecteerde dealers en bij deze dealers kunt u uw fiets zelf samenstellen. U kunt vrijwel alle onderdelen zelf kiezen; het frame, de banden, het stuur, het zadel, etc. Zo creëert u een unieke fiets die écht van u is!

Soorten hufterproof fietsen

Pilkes Fietsen verkoopt diverse versies van de hufterproof fiets. U kunt kiezen voor de klassieke heren- en damesfietsen en deze zijn ook verkrijgbaar in de versie ‘stadsfiets’ en ‘transportfiets’.
De hufterproof fiets kunt u helemaal zelf samenstellen. Onze vakmensen voorzien u graag van advies om uw droomfiets te ontwerpen. Wij bieden de garantie dat u zorgeloos op weg kunt.

Betaalbare hufterproof fietsen

Door uw eigen fiets samen te stellen kunt u kiezen voor alle gemakken die u wenst. Hierdoor krijgt u een fiets die speciaal voor u gemaakt is, en u betaalt dus niet voor onderdelen die u niet wilt hebben. Mede hierdoor zijn de hufterproof fietsen van Azor betaalbaar en geschikt voor iedereen. U kunt zelf uw frame, banden, bagagedragers en andere elementen kiezen om de fiets aan al uw wensen te laten voldoen. Daarnaast zijn de fietsen zeer sterk en bestand tegen onverwachte stoten door slecht wegdek en met de anti lekbanden is de kans op een onderbreking tijdens uw fietstocht nog kleiner.

In onze winkel adviseren we u graag over de samenstelling van uw fiets en informeren wij u over de mogelijkheden binnen uw budget. Samen kunnen wij uw fiets voorzien van alle gemakken en de nieuwste technieken die beschikbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat u jaren plezier gaat hebben van uw fiets.

Over Pilkes Fietsen

Wij hechten grote waarde aan tevreden klanten en doen er daarom alles aan om onze klanten met een goed gevoel op de fiets te laten stappen. Bij ons in de winkel kunt u uw hufterproof fiets samenstellen, bestellen en laten leveren. Naast de hufterproof fiets hebben wij ook dames- en herenfietsen in ons assortiment, evenals mountainbikes, kinderfietsen, kinderzitjes en E-bikes. In onze winkel hebben we een grote werkplaats waar we allerlei aanpassingen en reparaties uitvoeren, mocht u hulp nodig hebben dan kunt u altijd bij ons terecht. Wanneer u elders een fiets heeft gekocht en wel gebruik wilt maken van de kennis van ons personeel bent u ook voor reparaties bij Pilkes op het juiste adres.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Officiële Azor dealer
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Officiële dealer van Azor; één van de Nederlandse topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Bestel vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Gelegen in het centrum van Castricum en dichtbij het station vindt u onze winkel. Op slechts een paar honderd meter van de duinen zijn wij goed bereikbaar voor alle fietsfanaten. In deze mooie omgeving kunt u uw nieuwe fiets direct uitproberen, of natuurlijk gemakkelijk binnen lopen voor uw vragen of reparaties. Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing en het juiste antwoord. Bent u nieuwsgierig naar ons gehele aanbod? Dan zien wij u graag terug in onze winkel.