Herenfietsen

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod herenfietsen. De herenfietsen herkent u uiteraard aan de hoge stang tussen het stuur en het zadel. Van oudsher hebben de herenfietsen een hoge instap en de damesfietsen een lage instap. De heren kunnen altijd hun been over het zadel zwaaien terwijl vrouwen daar voorheen met hun rok meer moeite mee hadden. Tegenwoordig is een het grootste verschil dat de herenfietsen hoger zijn.

Wij verkopen uitsluitend merken van hoge kwaliteit. Hiermee garanderen we lang fietsplezier zonder onaangename verrassingen. Naast de hoogwaardige kwaliteit zien de modellen die wij verkopen er ook fantastisch uit. We hebben stadsfietsen, transportfietsen, sportieve fietsen, E-bikes en mountainbikes.

Merken herenfietsen

Wij verkopen uitsluitend kwalitatieve merken zodat wij optimaal fietsplezier kunnen garanderen. Nederland is fietsland nummer één en dat ziet u terug in ons aanbod. Zo hebben we robuuste stadsfietsten van Azor en Oxford en racefietsen van Zannata en Merida. De hufterproof Azor fietsen kunt u zelf samenstellen. Uiteraard hebben wij ook E-bikes van Merida, Oxford en Azor in het assortiment. Bij ons kunt u terecht voor de geschikte fiets van uitsluitend de beste merken! Wij zeggen, fietsen maar!

Soorten herenfietsen

Wij verkopen diverse stevige herenfietsen. Onze fietsen zijn voorzien van de alle gemakken en zorgen voor comfort tijdens het fietsen. Mede dankzij de kwalitatief goede materialen staan onze fietsen garant voor jarenlang plezier. Wij bieden een garantie waarmee u zorgeloos op weg kunt. Met onze stadsfietsen en transportfietsen heeft u een degelijk vervoer voor korte afstanden zoals werk, school en andere activiteiten in uw omgeving. Voor lange afstanden hebben wij ook een oplossing; geniet van tochten in een prachtige omgeving zonder vermoeid te raken, want ook mountainbikes en E-bikes voor heren behoren tot ons assortiment. Wij verkopen uitsluitend kwalitatieve merken die garant staan voor een prettige fietstocht en ook hun belofte nakomen wanneer u typisch “Hollands weer” treft tijdens uw fietstocht.

Betaalbare herenfietsen

Ons grote aanbod biedt voor iedere fietser een geschikt en betaalbaar model. In onze winkel adviseren we u graag over onze modellen en helpen we u bij uw beslissing. Wij verkopen de nieuwste modellen die er fantastisch uit zien en van de nieuwste technieken voorzien zijn. Dat zorgt ervoor dat u jaren plezier gaat hebben van uw fiets.

Over Pilkes Fietsen

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hechten grote waarde aan tevreden klanten en doen er daarom alles aan om onze klanten met een goed gevoel op de fiets te laten stappen. In onze winkel hebben we een grote werkplaats waar we alle aanpassingen en reparaties uitvoeren. Als u elders een fiets heeft gekocht en wel gebruik wilt maken van de kennis van ons personeel bent u ook voor reparaties en onderhoud van harte welkom.

De voordelen van Pilkes Fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔ Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment herenfietsen van topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

U vind onze winkel in het centrum van Castricum op fietsafstand van het bos en de zee. Het is geen verrassing dat de vele fietsfanaten in deze mooie omgeving ons weten te vinden voor de oplossingen en antwoorden over hun fietsen. Bent u benieuwd naar de rest van ons aanbod? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel.