Herenfietsen

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod herenfietsen. De herenfietsen herkent u uiteraard aan de hoge stang tussen het stuur en het zadel. Daarnaast zijn herenfietsen over het algemeen in grotere maten verkrijgbaar dan damesfietsen.

Wij verkopen uitsluitend merken van goede kwaliteit. Hiermee garanderen we lang fietsplezier, zonder onaangename verrassingen. Wij hebben stadsfietsen, transportfietsen, sportieve fietsen, E-bikes en mountainbikes in ons assortiment.

Merken herenfietsen

Ons assortiment klassieke herenfietsen bestaat uit de merken Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor. Fietsen van het Hollandse merk Azor kunt u helemaal zelf samenstellen. Vanwege de keuzevrijheid in materiaal, frametype, onderdelen pakketten en kleur ontstaat er een unieke fiets. Verkrijgbaar is het welbekende opa frame, maar ook kunt u kiezen uit o.a.het kruis frame, IFL frame (geïnspireerd op de Eiffeltoren) of het abdij frame. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden. Naast klassieke fietsen hebben wij ook E-bikes van bovenstaand merken in ons assortiment.

Soorten herenfietsen

Met onze stadsfietsen en transportfietsen heeft u een degelijk vervoer voor korte afstanden zoals werk, school en andere activiteiten in uw omgeving.  Ook E-bikes en mountainbikes voor heren behoren tot ons assortiment.

Betaalbare herenfietsen

Ons aanbod biedt voor iedere fietser een geschikt en betaalbaar model. In onze winkel adviseren we u graag over onze modellen en helpen we u bij uw beslissing. Wij verkopen de nieuwste modellen die er fantastisch uit zien en van de nieuwste technieken voorzien zijn. Dat zorgt ervoor dat u jaren plezier gaat hebben van uw fiets.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen staat bekend om haar brede assortiment, goede adviezen en brede kennis. Daarnaast zullen wij altijd proberen de kwaliteit van onze fietsen te waarborgen. Uiteindelijk hebben wij maar één doel: iedere klant tevreden op de fiets te laten stappen. In onze winkel beschikken wij over een ruime werkplaats om alle gewenste aanpassingen aan uw fiets te verrichten, daarnaast voeren wij reparaties aan allerhande merken fietsen uit. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar.

De voordelen van Pilkes Fietsen:

✔  Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔  Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔  Groot assortiment; verschillende soorten E-bikes van Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor
✔  Profiteer van onze service in onze werkplaats
✔  Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad
✔  Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkels is gelegen in hartje Castricum en in slechts enkele minuten zet u voet in de bossen van Kennemerduinen. Het strand en de duinen zijn op enkele minuten fietsen te bereiken en daarom is Pilkes Fietsen de plek waar u terecht kunt voor al uw vragen, adviezen en reparaties. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Dan zien wij u graag terug in onze winkel.