E-bikes

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod E-bikes. De E-bikes van Pilkes Fietsen zijn comfortabel en voorzien van goede versnellingen. Geschikt voor stad en land, wat de E-bike uiterst geschikt maakt voor een snelle boodschap in het dorp of een lange fietstocht. Met de hulp van een accu kunt u genieten van het moeiteloze trappen en zelfs met tegenwind gaat u net zo hard vooruit. U kunt uiteraard een proefrit maken op een van onze fietsen, om te ontdekken welke fiets het beste bij u past. Pilkes Fietsen verkoopt uitsluitend de beste kwaliteit e-bikes en alle e-bikes garanderen tevens ook jarenlange garantie, u kunt dus met een gerust hart vele kilometers maken! Pilkes Fietsen heeft E-bikes voor zowel dames als heren, dus u kunt er samen met uw partner op uit. Ook is het mogelijk om kinderzitjes te bevestigen op uw E-bike. Voor alle mogelijkheden kunt u vragen naar informatie bij ons in de winkel.

Merken E-bikes

In onze winkel vindt u uitsluitend fietsen van de beste merken. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en optimaal fietsplezier. Daarnaast dragen wij graag bij aan Nederlands’ titel ‘grootste fietsland ter wereld’. Ons aanbod ondersteunt deze titel en stimuleert het fietsen van menig Nederlander. De E-bikes zijn van alle gemakken voorzien en bestaan uit de nieuwste technieken. Het aanbod E-bikes bestaat uit het merk Merida, Oxford en Azor welke bekent staan om hun stevige en kwalitatief goede fietsen. Naast E-bikes hebben wij ook normale heren en damesfietsen van deze merken, dus kom gerust een kijkje nemen in onze winkel om het volledige assortiment te bezichtigen.

Soorten E-bikes

Wij verkopen diverse E-bikes, met zowel dames als herenmodellen in ons assortiment. Al onze E-bikes bestaan uit duurzame materialen en roestvrije onderdelen. Zowel sportieve modellen als E-bikes voor in de stad zijn verkrijgbaar van het merk Merida, Oxford en Azor. Pilkes Fietsen heeft verschillende soorten E-bikes, waardoor er voor ieder een geschikt model te koop is. Uiteraard hebben we diverse E-bikes met een lage instap. Daarnaast is de motor van de E-bikes bij deze fietsen in het midden van de fiets geplaatst, wat de gewichtsverdeling bevordert en het rijplezier garandeert. De E-bikes in ons assortiment komen hun belofte na en zijn handig in gebruik, voorzien van alle gemakken en zijn daarmee zeer geschikt om zowel lange als korte afstanden mee te fietsen.

Betaalbare E-bikes

Een E-bike koopt u niet zomaar en wij begrijpen dat u een budget in gedachten heeft om aan uw fiets te spenderen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u uiteraard veel vertellen over alle modellen die te zien zijn in onze winkel en op de website van Pilkes Fietsen. Wanneer u de juiste fiets gevonden heeft is het altijd mogelijk om een proefrit te maken. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en wij voorzien u graag van advies.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen staat bekent om zijn brede assortiment, goede adviezen en vakmensen met kennis van alle fietsen die in de winkel staan. Daarnaast zullen wij altijd proberen de kwaliteit van onze fietsen te waarborgen, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Uiteindelijk hebben wij maar een doel, namelijk iedere klant tevreden op de fiets te laten stappen. In onze winkel beschikken wij over een ruime werkplaats om alle gewenste aanpassingen aan uw fiets te verrichten en daarnaast voeren wij ook de nodige reparaties uit. Mocht u bij een andere winkel een fiets hebben gekocht maar wel hulp nodig hebben bij een reparatie of bent u op zoek naar advies, ook dan bent u bij Pilkes Fietsen aan het juiste adres. Onze vakmensen staan vijf dagen per week voor u klaar!

De voordelen van Pilkes Fietsen:

✔  Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔  Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔  Groot assortiment; verschillende soorten E-bikes van Merida, Oxford en Azor
✔  Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔  Gratis proefrit
✔  Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔  Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkels is gelegen in hartje Castricum en in slechts enkele minuten zet u voet in de bossen van Kennemerduinen. Het strand en de duinen zijn op enkele minuten fietsen te bereiken en daarom is Pilkes Fietsen de plek waar u terecht kunt voor al uw vragen, adviezen en reparaties. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Dan zien wij u graag terug in onze winkel.