E-bikes

Pilkes Fietsen heeft een groot aanbod E-bikes beschikbaar in haar winkel. E-bike merken die u bij ons in de winkel vindt zijn Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor. Wij verkopen fietsen geschikt voor stad en land, wat de E-bike uiterst geschikt maakt voor een snelle boodschap in het dorp of een lange fietstocht. Met de hulp van de ondersteuning kunt u genieten van moeiteloos trappen, dat maakt dat u ook met tegenwind comfortabel kunt fietsen. Laat u adviseren en kom een proefrit maken, om te ontdekken welke fiets het beste in uw behoefte voorziet.

Merken E-bikes

Onze E-bikes zijn van alle gemakken voorzien en bestaan uit de nieuwste technieken. Het aanbod E-bikes bestaat uit de merken Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor welke bekend staan om hun stevige kwaliteit. Naast E-bikes kunt u bij ons ook terecht voor klassieke dames- en herenfietsen (fietsen zonder elektrische ondersteuning) van bovenstaande merken.

Soorten E-bikes

Onze E-bikes bestaan uit duurzame materialen en roestvrije onderdelen. Pilkes Fietsen heeft verschillende soorten E-bikes, waardoor er voor ieder een geschikt model te koop is. Het verschil tussen E-bikes zit naast het uiterlijk in de afwerking: motor, accu grootte, remsysteem, enzovoort. Uiteraard hebben we diverse E-bikes met een lage instap. Wij verkopen uitsluitend fietsen met middenmotoren, dit bevordert en het rijplezier vanwege de gewichtsverdeling.

Betaalbare E-bikes

Een E-bike koopt u niet zomaar en wij begrijpen dat u een budget in gedachten heeft om aan uw fiets te spenderen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u uiteraard veel vertellen over de specificaties van de modellen die te vinden zijn in onze winkel. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en voorzien u graag van advies. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel om kennis te maken met ons assortiment, een proefrit maken mag altijd.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen staat bekend om haar brede assortiment, goede adviezen en brede kennis. Daarnaast zullen wij altijd proberen de kwaliteit van onze fietsen te waarborgen. Uiteindelijk hebben wij maar één doel: iedere klant tevreden op de fiets te laten stappen. In onze winkel beschikken wij over een ruime werkplaats om alle gewenste aanpassingen aan uw fiets te verrichten, daarnaast voeren wij reparaties aan allerhande merken fietsen uit. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar.

De voordelen van Pilkes Fietsen:

✔  Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔  Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔  Groot assortiment; verschillende soorten E-bikes van Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor
✔  Profiteer van onze service in onze werkplaats
✔  Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad
✔  Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkels is gelegen in hartje Castricum en in slechts enkele minuten zet u voet in de bossen van Kennemerduinen. Het strand en de duinen zijn op enkele minuten fietsen te bereiken en daarom is Pilkes Fietsen de plek waar u terecht kunt voor al uw vragen, adviezen en reparaties. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Dan zien wij u graag terug in onze winkel.