Damesfietsen

Bent u opzoek naar een fijne, kwalitatieve damesfiets? Pilkes Fietsen heeft een breed aanbod damesfietsen. De merken die wij beschikbaar hebben voor dames zijn: Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor.

Wij verkopen uitsluitend fietsen van betrouwbare kwaliteit. Mark test de fietsen uitvoerig voordat ze de winkel verlaten. Het komt geregeld voor dat hij nieuwe fietsen voorziet van kleine extra’s om prakticiteit en esthetiek te vergroten (bijv. spiraalbanden om de fietskabels praktische en mooi samen te binden).

Betaalbare damesfietsen

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een nieuwe fiets een prijzige uitgave kan zijn. Voordat u een nieuwe fiets koopt adviseren wij u graag uitgebreid over ons aanbod en horen wij graag wat uw wensen zijn en voor welke doeleinden u de fiets wilt gebruiken. De nieuwste modellen zijn terug te vinden in onze winkel.

Over Pilkes Fietsen

Pilkes Fietsen staat bekend om haar brede assortiment, goede adviezen en brede kennis. Daarnaast zullen wij altijd proberen de kwaliteit van onze fietsen te waarborgen. Uiteindelijk hebben wij maar één doel: iedere klant tevreden op de fiets te laten stappen. In onze winkel beschikken wij over een ruime werkplaats om alle gewenste aanpassingen aan uw fiets te verrichten, daarnaast voeren wij reparaties aan allerhande merken fietsen uit. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar.

De voordelen van Pilkes Fietsen:

✔  Dé fietsspecialist bij u in de buurt
✔  Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔  Groot assortiment; verschillende soorten E-bikes van Merida, Kettler Alu-Rad, Oxford en Azor
✔  Profiteer van onze service in onze werkplaats
✔  Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad
✔  Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkels is gelegen in hartje Castricum en in slechts enkele minuten zet u voet in de bossen van Kennemerduinen. Het strand en de duinen zijn op enkele minuten fietsen te bereiken en daarom is Pilkes Fietsen de plek waar u terecht kunt voor al uw vragen, adviezen en reparaties. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Dan zien wij u graag terug in onze winkel.