Damesfietsen

Bent u opzoek naar een fijne, kwalitatieve damesfiets? Pilkes Fietsen heeft een breed aanbod damesfietsen. Daar waar de herenfiets bekend staat om de stang tussen het zadel en het stuur, is de damesfiets herkenbaar aan de lage instap. Onze damesfietsen zijn van alle gemakken voorzien en ook uitermate geschikt voor vrouwen die graag op de fiets naar hun werk gaan of verre afstanden fietsen. Ook hebben we diverse E-bikes voor dames in ons assortiment. Kiest u voor een sierlijk model waar u gemakkelijk korte stukken mee kunt fietsen, of gaat uw voorkeur uit naar een van onze sportievere fietsen voor langere afstanden? Bij Pilkes kunt u zowel voor stijlvolle als stevige fietsen terecht. Wij garanderen met onze de beste merken uitstekende kwaliteit waar u veel plezierige fietskilometers mee kunt maken. Onze damesfietsen zijn erg comfortabel en zien er strak uit. Er is genoeg keuze uit een mooie serie fietsen met lage instap; stadsfietsen, E-bikes en sportievere fietsen zoals mountainbikes.

Fietsmerken

Dat Nederland het grootste fietsland ter wereld is, is één van de redenen dat wij uitsluitend kwalitatieve merken verkopen. Hiermee garanderen wij maximaal fietsplezier. Dit ziet u ook terug in ons uitgebreide aanbod met vele merken en modellen. In onze winkel zijn verschillende merken terug te vinden. Zo verkopen wij onder andere fietsen van: Azor, Merida, Early Rider, Zannata en Oxford. Van deze merken verkopen wij stadsfietsen, stoere fietsen, sportieve fietsen, kinderfietsen en mamafietsen. Uiteraard hebben wij voor de sportievelingen ook mountainbikes, gravel bikes en E-bikes in ons assortiment. U vindt bij ons uitsluitend de beste merken dus gegarandeerd vele veilige fietskilometers!

Soorten damesfietsen

Wij verkopen diverse stevige stadsfietsen, transportfietsen, sportieve damesfietsen en ook de unieke hufterproof fiets. De hufterproof fiets is op allerlei circuits, ondergronden en ruige omstandigheden getest. Het is een sterke fiets die onder andere voorzien is van anti- lekbanden. Vanwege de weerbaarheid is deze fiets ook uitstekend geschikt voor gebruik in de stad. Niet alleen is de hufterproof fiets een uniek element uit onze collectie, ook hebben wij een breed aanbod voor de sportievelingen onder ons. Onder andere mountainbikes zijn te koop in onze winkel, welke u kunt gebruiken voor fietstochten door de duinen, over het strand en andere tochten over onverharde wegen. Met onze fietsen hoeft u niet te twijfelen aan het materiaal. Wanneer u het fijn vindt om te fietsen met een beetje ondersteuning kunt u terecht bij ons E-bike assortiment. Met deze fijne vorm van fietsen kunt u veilig de weg op en eindeloos lange fietsritten maken. U hoeft uzelf geen zorgen te maken over uw energie, vanaf nu kunt u volop genieten van de prachtige omgeving en mooie natuur. Wij verkopen uitsluitend fietsen van kwalitatieve merken, fietsen die u ook tijdens een ‘Hollandse bui’ zullen bijstaan tijdens uw fietstocht.

Betaalbare damesfietsen

Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze klanten te vervullen en daarom hebben wij een groot aanbod. In ons assortiment is er voor iedereen een geschikte fiets die voldoet aan de wensen en behoeften. Wij verwelkomen u graag in onze winkel en zullen u voorzien van passend advies. Meedenkend met uw wensen helpen we u waar nodig met het maken van een beslissing. De nieuwste modellen zijn te vinden in onze winkel, die er naast hun functionaliteit ook nog eens fantastisch uit zien. Onder andere de nieuwste technieken in versnellingen, trapondersteuning en gebruiksvriendelijke lichtsystemen zorgen ervoor dat u vele jaren plezier zult hebben van uw fiets.

Over Pilkes Fietsen

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, evenals aan tevreden klanten. Daarom doen wij ons uiterste best om alle klanten tevreden en zelfverzekerd op een van onze fietsen te laten stappen. Onze winkel in Castricum beschikt over een grote werkplaats waar wij allerlei onderhoudswerkzaamheden verrichten en reparaties kunnen uitvoeren. Voor aanpassingen aan uw fiets is ook deze werkplaats erg functioneel. Uiteraard bent u ook welkom met uw fiets wanneer u deze elders heeft gekocht. U kunt altijd gebruik maken en een beroep doen op de kennis en het vakmanschap van ons personeel.

De voordelen van Pilkes fietsen:

✔ Dé fietsspecialist bij u in de buurt
Focus op kwaliteit, service en advies op maat
✔ Groot assortiment damesfietsen van topmerken
✔ Profiteer van onze topservice in onze werkplaats
✔ Gratis proefrit
✔ Koop vanuit de winkel en u kunt direct op pad!
✔ Een plek voor verkoop, reparaties en onderhoud.

Uw fietsspecialist dichtbij

Onze winkel bevindt zich in het centrum van Castricum en is goed bereikbaar vanaf het station. Vanaf hier stapt u zo op de fiets richting het bos, de duinen en de zee. Wij zijn daarom ook gemakkelijk te vinden door alle fietsfanaten die bij ons terecht kunnen voor advies, vragen en antwoorden over hun fietsen. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Wij ontvangen u graag in onze winkel om u van deskundig advies te voorzien. Tot snel!