Op deze pagina vindt u een greep uit ons actuele assortiment fietsaccessoires. Onder fietsaccessoires vallen bijvoorbeeld fietsbellen, fietstassen, fietsmanden, fietskratten, fietssloten, bidons en bidonhouders, fietspompen en fietsspiegels. Voor kinderzitjes verwijzen wij u door naar onze pagina over Urban Iki fietszitjes.

Basil SoHo fietsrugzak Nordlicht

De Basil SoHo fietsrugzak Nordlicht (17 liter) is een fietstas en rugzak in één. De getapete naden en roltopsluiting zorgen ervoor dat deze tas waterdicht is. De tas bevat een LED-strip die, naast uw gewone verlichting, voor extra zichtbaarheid zorgt. In de tas zit een neopreen organiser waarin u bijv. uw laptop (15,6 inch) kwijt kunt. De tas is te bevestigen op de bagagedrager. Wanneer u uw tas op uw rug draagt sluit u de haken gemakkelijk af d.m.v. een ritsvakje.

De tas is naast deze pastelgroene kleur tevens leverbaar in het zwart en legergroen.

Prijs: €109,99

Basil Buddy hondenfietsmand

De hondenfietsmand is geschikt om op de bagedrager te bevestigen. De kunststof mand heeft een afmeting van 45 x 32 x 22 centimeter, deze mand is dus geschikt voor kleine honden. Een kussentje en reflectief riempje om de hond vast te maken worden meegeleverd. Ook wordt de mand geleverd met het MIK-(bevestigings)systeem. De hondenfietsmand kost €109,99, voor €22,49 schaft u de bijpassende draadkoepel aan.

Een informatieve video over de werking van het MIK-systeem kunt u via deze link bekijken.

SKS Germany smartphone-houders

Uw smartphone in één draai horizontaal of verticaal op uw stuur bevestigen? Dat doet u met een SKS Germany smartphone-houder. Ook geschikt voor elektrische fietsen en te gebruiken met alle gangbare smartphones.

Ook verkrijgbaar: accessoires zoals bijvoorbeeld een powerbank voor tijdens uw fietstochten en een waterafstotende hoes.